lifecycle 1 312

ITIL® SEMINARI i CERTIFIKACIJE 

 ITIL® 

Foundation

ITIL® 

PRACTITIONER

ITIL® SERVICE OPERATION
ITIL® SERVICE TRANSITION
ITIL® SERVICE DESIGN

ITIL® SERVICE 

STRATEGY

ITIL® CONTINUAL SERVICE IMPROVEMENT
23.10. - 26.10.2018 03.10. - 05.10.2018 25.09. - 27.09.2018 05.09. - 07.09.2018 15.10. - 17.10.2018 04.09. - 06.09.2018 10.10. - 12.10.2018
Informacije i prijava... Informacije i prijava... Informacije i prijava... Informacije i prijava... Informacije i prijava... Informacije i prijava... Informacije i prijava...

 

Sve naše seminare možete odslušati i preko web-a! Iskoristite ovu mogućnost ukoliko niste u mogučnosti prisustvovati seminaru u učionici.


ITIL seminare nikako ne bismo definirali kao tipične IT seminare. ITIL ulazi duboko u procese, kako u IT-u tako i van njega. Dapače, ITIL bismo mogli definirati kao poveznicu IT-a i poslovanja tvrtke. Također, on ima veze s ljudskim resursima, njihovom edukacijom, organizacijom i odgovornostima...a najmanje je "čistih" IT tema. 

 

pr2 proc   PRINCE2® 2017 Foundation
ISO 20000 Foundation ISO 27001 Foundation 
  01.10. - 03.10.2018 29.08. - 30.08.2018 02.10. - 03.10.2018
  PRINCE2® projektna je metodologija koju opisuju učinkovitost, primjenjivost i easy-to-follow koncept. ISO 20000 međunarodni je standard za upravljanje IT uslugama (IT Service Management). ISO 27001 međunarodni je standard za upravljanje informacijskom sigurnošću.
  Informacije i prijava... Informacije i prijava... Informacije i prijava...
 

ITSM
ITIL® je Vaš alat u efikasnom upravljanju IT uslugama kao i vlastitim resursima. Uz Vas smo kroz savjetovanje/mentorstvo, implementaciju procesa/funkcija/alata, analiziu i pripremu ITIL procesa i edukaciju

 

EDUKACIJA
I Vi ste svjesni da ključ uspjeha leži u znanju. Stoga edukacija Vas i vaših stručnjaka predstavlja vašu kompetitivnu prednost na tržištu. Neki od seminara su: ITIL®, ISO 20000, IT coaching

 

SAVJETOVANJE
Ne morate učiti na vlastitim greškama. Imamo veliko iskustvo i širok spektar znanja u IT-u te Vam ga stavljamo na raspolaganje.

 

PROJEKTNI MANAGMENT
Vi se fokusirajte na primarno poslovanje a mi ćemo se pobrinuti (na full-time ili part-time bazi) da su projekti završeni s dogovorenim ciljevima, na vrijeme i u dogovorenom budžetu.

 

Fokus je na poslovanju: klijenti su centar poslovanja svake tvrtke. Mi smo mišljenja da it treba biti poluga poslovanju firme a ne sidro. Krivo ili uzaludno potrošen novac ili vrijeme treba ponovno zaraditi na tržištu.

 

 

 

 

 

Benefit IT-a: vjerujemo da postoji skoro beskonačan kapacitet ispravno primijenjene informacijske tehnologije. Želimo pomoći organizacijama da se okrenu budućnosti te implementiraju tehnologiju koja će ih pratiti na tom putu, a napuste rješenja koja samo prate postojeće procese. Tada će stići i benefiti.

 

 

 

 

 

Bez grešaka: vjerujemo da ima previše sramotnih grešaka u implementacijama IT sustava. To dolazi uslijed neiskustva ili lošeg vođenja. Mi vam želimo pomoći da vaša tvrtka ne postane dio te statistike.

 

 

 

 

 

Organizacijski razvoj: ljudi su zapravo dobri. Ključ je imati pravu osobu za pravi posao. S pravim školovanjem i pravom podrškom. Možemo vam pomoći da budete sigurni da su vaši timovi i procesi ispravno postavljeni tako da crpite golemu energiju iz ispravno postavljenog tima odnosno pripadajućih procesa.

 

 

 

 

 

Bez otpada: projekti koji samo troše resurse, zapravo i nisu bili (ispravno) planirani. Mi radimo metodički tijekom cijelog trajanja projekta i naše suradnje.

 

 

 

 

 

Iskustvo čini razliku: metoda pokušaja i promašaja može dovesti do rezultata. Nažalost, za sobom ostavlja previše ranjenih. Mi ćemo učiti za vas i preuzeti na sebe bol koja to prati. Dopustite da vas hitro dovedemo tamo gdje trebate biti koristeći ono što smo mi učili godinama.

 

 

Tvrtka itego element d.o.o. bavi se savjetovanjem i projekt managementom u području informacijskih tehnologija. Dugogodišnjim iskustvom u struci došli smo do zavidnog nivoa iskustva primjenjivog na svakodnevne poslovne izazove te smo ga spremni podijeliti s vama kako bismo, kroz primjenu tehnoloških rješenja, kreirali vrijednost vašem poslovanju.

 

 

 

Shvaćamo da veliki dio firmi nema mogućnosti investirati u timove IT profesionalaca kao njihova konkurencija, a mogućnosti koje tehnologija nudi postaju sve opsežnije. Mi nudimo usluge koje našim klijentima pomažu da uspiju u poslovanju a pri tome regrutiraju samo onoliko resursa koliko im je potrebno. Stoga smo vrlo  fleksibilni po pitanju angažmana a klijentima omogućavamo da primjenjuju tehnološka rješenja bez ulaganja u vlastite ljudske resurse.

 

 

 

Fokusirani smo na ostvarivanje vaših poslovnih ciljeva utilizirajući tehnologiju i najbolju praksu (eng. best practice) kako bismo implementirali pouzdana, (troškovno) efikasna i pragmatična rješenja. Sami ili sa širokom mrežom partnera u stanju smo implementirati skoro svaki zadatak postavljen pred nas.

 

 

 

Vašim ciljevima dajemo vrijednost i bit će nam  zadovoljstvo biti dio vaše priče o uspjehu.

 

Subcategories