Kroz specijalističku edukaciju svojim klijentima stavljamo na raspolaganje naše iskustvo u više od 20 godina rada u informatici i telekomunikacijama, od toga 8 godina upravljanja IT-em te veliki broj i širok spektar tema završenih projekata.

Akreditirana smo trening organizacija te smo ovlašteni provoditi (međunarodno priznatu) certifikaciju iz tema ITIL, ISO 20000, ISO 27000, PRINCE2…

Ovo su neki od naših seminara:

ITIL® -  metoda najbolje prakse tj. defacto standard, u upravljanju IT  uslugama. Tema svakako interesantna IT  profesionalcima, IT managerima, voditeljima IT-a, tehničarima i administratorima uključenim u proces pružanja širokog spektra IT usluga.

PRINCE2® 2017 - izuzetno "pitka" i primjenjiva metodologija za upravljanje projektima. Dokazana je na projektima od najmanjih do projekata vrijednosti desetke (i više) mil EUR.

ISO 20000 – ako uzmete standard u ruke – otvorit će se mnoga pitanja. Ovaj seminar će pomoći u pronalaženju odgovora kao i olakšati razumijevanje odnosno implementaciju ISO 20000.

ISO 27001 - "alat" svima koji se bave sigurnošću ili imaju odgovornost o tom segmentu. Seminar daje pregled zahtjeva i objašnjenje implementacije.

IT-Executive coaching – seminar je namijenjen osobama koje su prešle iz „operativnog svijeta“ (npr. administratori) u upravljačku strukturu (npr. direktor IT-a).  Cilj je seminara sagledati IT s tehničke i ne-tehničke strane.

Interni seminari - za svaku od navedenih tema možemo organizirati interni seminar u vašoj firmi. Prednost: znatno niža cijena po polazniku, fleksibilnost obzirom na vremenski raspored, seminar prilagođen Vašim potrebama te komfor da ne morate napuštati ured.

 

 

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited 

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited