ITIL® Edukacija

ITIL pruža organizacijama sveobuhvatni okvir za IT Service Management (ITSM) i preko 30 godina vodi ITSM industriju smjernicama, treninzima i certifikacijom. ITIL je go-to IT kvalifikacija za profesionalce koji žele razviti svoj puni potencijal, napraviti korak u svojoj karijeri i pružiti osnaživanje promjena u ambicioznim organizacijama.

Naši seminari pokrivaju cjelokupno gradivo ITIL-a na nivou Foundation, Intermediate i Expert te su verificirani prema nastavnom planu (eng. syllabus) službene ITIL certifikacije. Nekoliko je načina provođenja seminara:

ITIL prezentacija metodologije—ukoliko želite upoznati IT Service Management (ITSM) odnosno ITIL, organizirat ćemo pregledni seminar u kojem ćete dobiti uvid u metodologiju i mogućnosti koje stoje na raspolaganju.

Trajanje 1/2—2 dana

ITIL interni (in-house) seminar—seminar organiziramo unutar Vaše tvrtke. Pri ovakvoj vrsti seminara ne morate odlaziti van ureda a seminar se može, dodatno, prilagoditi Vašim potrebama, alatima, željama…Ovo je idealna prilika za provesti edukaciju na većem broju polaznika unutar iste organizacije.

Trajanje: do 3 dana

 ITIL javni seminar—seminar na kojem prisustvuju kandidati koji se sami prijave. Važan benefit ovog seminara je tzv. networking i iskustvo kolega iz drugih organizacija.

Trajanje: 3 dana

ITIL coaching—ovo se odnosi na pojedince, odjele ili projekte odnosno proizvode. Radi se s pojedincem ili grupom, na njihovom primjeru odnosno radnom zadatku. Pri tome koristite naše znanje i iskustvo primijenjeno na Vašu organizaciju odnosno problem koji rješavamo.  Idealan način učenja uz posao.

Simulacije/Igre - ITIL Poker je zabavna igra u kojoj sudionici kroz zabavu diskutiraju i rješavaju situacije iz svakodnevnice primjenjujući ITIL best practice metodologiju. Simulacija se može organizirati i neovisno o seminaru, kao samostalan event.

Akreditirano smo trening organizacija a svi naši seminaru su vođeni od certificiranog predavača, otvorenog su i interaktivnog karaktera.

Uz edukaciju, organiziramo i certificiranje pojedinaca po ITIL certifikacijskoj shemi. Certifikati se provode u suradnji s ovlaštenom certifikacijskom kućom i međunarodno su priznati.

Trenutno su otvoreni termni za:

ITIL® 4 Foundation

ITIL®4 Managing Professional (Transition module)

ITIL Practitioner

ITIL Intermediate:

Kako saznati više ili realizirati prijavu na coaching ili seminar?

Jednostavno, javite nam se na naše kontakte ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Stupit ćemo s Vama u kontakt, vidjeti koje su Vaše potrebe te im prilagoditi program. Nakon toga, u dogovorenom terminu dolazimo na Vašu lokaciju i vršimo edukaciju i, po dogovoru, certifikaciju. Za Vas to znači da ne gubite kontinuitet i komociju radnog mjesta.

 ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited